Hello December.

Sziasztok!

Elérkezett tehát a december. Sokak számára ez igen megosztó hónap, vagy időszak. A korai sötétedés kezdetben lehangoló lehet az ember számára, sőt az ünnepek körülötti nyüzsgés másoknak nyomasztó lehet, de elhoztam nektek egy posztot, amivel kicsit talán feldobhatom a kedveteket, hogy pozitívabban állhassatok ehhez a hónaphoz, illetve, hogy miket tarthatunk ebbe a hónapba különlegesnek.

Dekoráció, világítás:

Számomra a december az, ahol szerintem bármennyi világítás, dísz, home dekor megengedhető, és szabadabbá engedhetjük a fantáziánkat.  Idén szerencsém volt kettő darab plusz égősorhoz, amely díszként, hangulatfényként szerepel a szobámba. Ilyen tájt igen sok dolgot kilehet fogni abszolút jó akciók közepette. Például én a JYSK-be vettem őket, több mint féláras akcióban. Minőségüket tekintve abszolút megéri az árukat, egyszerűek de nagyszerűek. Mind a két termék ceruzaelemmel működik. Tippként pár helyet említenék elhelyezésük szempontjából: ablakpárkány, könyvespolc, komód.


Pihe-puha kiegészítők: 

Szintén a JYSK-be volt szerencsém két párna megvásárlására is, amely két színbe volt elérhető, díszpárnák, és olyan jóóó puhák. Nincs is jobb, mint a jó melegbe bevackolni magam a párnák közé, és egy jó filmen elmerengeni, ellazulni. Eredeti áruk 5000 Ft volt, de én darabjait vettem 2500 Ft-ért. Anyaguk kiváló, kezdetbe féltem tőle, hogy hullani fog belőlük ez selymes anyag, de hálaistennek nem!


Ha már szó esett a bevackolásról, nem feledkezhetünk meg egy puha takaróról sem. Ott találtam rá erre a csodára, amivel rendelkezem. Tetején szürke színű a takaró, pihe-puha, az alján pedig fehér. Olyan hamar nyújt melegséget számunkra, hogy az hihetetlen. Imádom.  Az F&F Home részlegen egyébként olyan jó home dekor dolgokat lehet kifogni, hogy az ember csak ámul-bámul. A takaróktól kezdve, a díszpárnákon át, a szappanadagolókig minden megtalálható és aránylag elfogadható áron is! Mindenképpen ha jártok egy Tescoba, és van F&F részlege, látogassatok el oda! 🙂


Kötött pulóverek:

Ha tél, és hóesés (ami kérdés, hogy idén lesz e) akkor elmaradhatatlanok a kötött pulóverek, vagy a garbók. Idén 3 csodát sikerült beszereznem a H&M-ből, sajnos nem a leértékelt szekcióból, viszont mindig érdemes visszatérni a H&M-be, mert rengeteg akciójuk van, és biztosan tudtok olyat találni ami nem ilyen borsos árban van! Az ilyen kötött pulóvereknek csak egy negatív vonzata van: a mosás. Igen ügyes-bajos őket mosni, de hála istennek az eladók örömmel segítenek nektek, és a címkékbe hasznos útmutatást találtok ehhez!


Remélem kicsit sikerült ezekkel némi inspirációt, vagy ötletet adni ahhoz, hogy hogyan dobjátok fel a decembereteket, vagy mit tartsatok szupernek és kivételesnek ebben a hónapban! 🙂

Daisy 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s