5 szépségbaki amit semmiképp se kövess el!

Sziasztok!

Összeszedtem egy pár szépségbakit, amit inkább jobb elkerülni. Ezt a posztot szórakoztató jellegnek szántam, remélem tetszeni fog nektek és olyan élvezettel fogjátok olvasni, mint én amikor megírtam! 🙂

Kylie Jenner – túlkontúrozott ajkak

Kylie Jenner ajkai szinte “példaképpé” vált, hatalmas durranás, instagram trend, majdnem mindenki olyat szeretne mint az övé. De hogy is tegyük teltebbé ajkainkat? Vigyük kijjebb a kontúrt! Senkinek sem fog feltünni! DE. Ha nem akarunk nevetségessé válni, inkább válasszuk az ajakfeltöltést, vagy dúsító hatású szájfényeket ha nemtudunk megbarátkozni a természetes ajkainkkal.


Highlighter on point! – highlighter az orrhegyen

MIÉRT? Egy újabb instagram trend. Ha már kontúrozzuk az orrunkat, keskenyebbnek, vékonyabbnak szeretnénk mutatni. Az orrnyerget minimálisan kilehet emelni egy világosabb highlighttal, de semmiképp se használjunk az orrhegyre fényes, csillogó highlightert. A tekintetet arra a pontra fogja vonzzani, az orr hegyén lesz a hangsúly, nagyobbnak fog tűnni. Akkor mi értelme volt a kontúrnak?


Pókláb szempillák

A műszempillánál fordul elő leggyakrabban. Nem a műszempillával van a baj, hanem a nem megfelelő mérettel, ami kb simogatja a szemöldöködet miközben pislogsz 😀 Főleg tincses műszempillánál tud gyönyörűen kinézni mikor már egykét tincs megadta magát, sőt, még el is van feküdve, össze van kócolódva, a ragasztó csomókban áll a pillák tövénél. A soros szempilláknál pedig mintha egy redőny vagy seprű lenne a szemhéjunkra ragasztva. A kevesebb néha több.


A szemöldökgyilkosság

Erről lehetne egy külön posztot is írni, akkora téma 😀 De a lényeg: a doboz formájú, vastag szemöldök. Egykét évbe jött divatba, de nem értem hogy MIÉRT?! Az megvan mikor a csajok egy kockát rajzolnak a szemöldök kezdetéhez? És olyan vastag hogy alig fér el a homlokán? Természetellenes és egyben nevetséges. Just. Don’t. Do. It. Itt is jusson eszünkbe: a kevesebb néha több!


Tusvonal

Ha nemvagyunk gyakorlottak egy szép tusvonal elkészítésében, inkább ne tegyük. A tökéletes tusvonal titka a sok gyakorlás. De ez maradjon meg otthonra és ne akkor kísérletezzünk ha jelenésünk van valahol. 😀

Ha tetszett a poszt, szívesen elkészítek egy második részt is! 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s