Yves Rocher testápoló

Nyár elején elhatároztam, hogy mivel jön a nyár, és a bőröm erősebb UV sugárzásnak lesz kitéve, továbbá vízpart közelébe is leszek, és az egész napos strandolás jól kitudja szívni a bőrünket, így szerettem volna találni egy olyan testápolót, ami majdnem minden igényemnek eleget tud tenni. Nos a mércét igen magasra tettem, mert ennek fejébe én gyantázom magam, amitől sajnos igen irritált a bőröm a gyantázást követő pár órában, vagy napban. A krém állagát tekintve, csak azt szerettem volna, hogyha nem túl zsíros a termék, könnyen ellehet kenni a bőrünkön, viszont hamar beszárad. Igényeimnek eleget téve, rá is találtam az Yves Rocher egyik csodálatos testápolójára, amivel tökéletesen elégedett vagyok. Illatát tekintve tartalmaz borsmenta illóolajat, és málnakivonatot. Nyár eleje óta használom, és nagyon szeretem. Azonnal beszívódik a bőrömbe, nagyon finom málnás illatot hagyva maga után, és elég keveset is felvinnem az ujjaimra, könnyen széttudom dolgozni. A bőröm szárazságérzetét azonnal megszünteti, és a gyantázás utáni irritációt pár óra múlva is el is mulasztja! Így nyugodt szívvel tudom bárkinek ajánlani.13936754_1350946308268157_928505439_n

Akinek esetleg ez az illatkombináció nem lenne ínyére, annak az Yves Rocher kínál más illatú testápolókat is, pl: kókusz, mangó, levendula.

img_2354

A testápolókat lehet kapni kisebb-nagyobb kiszerelésekbe is (150 ml, 200 ml), így aki szintén keresi a megfelelő testápolót, vagy pedig utazáshoz szeretne kisebb terméket, azokat szintén megtalálja itt! Mint említettem kiszereléseik jó partnerek az utazásban, így hát ehhez jár az is, hogy praktikusan tudjuk vinni poggyászainkban a termékeket. Az Yves Rocher erre is gondolt, ugyanis a testápolók szájánál található egy kis pöcök, amivel kitudjuk támasztani még a zárt állapotban lévő nyomós szájat is, így hát nem kell attól félnünk, hogy véletlen elcsavarodik az üveg szája, és a testápoló kinyomódik. Ez egy nagyon szuper dolog számomra, végre nem kell attól félnem, hogy az egész táskám testápolós lesz, mert sajnos velem történt már ilyen baleset.

13933495_1352680761428045_1043402848_n

Árukat tekintve igen gazdaságosak, mivel mint említettem könnyen szétlehet a bőrön oszlatni, így sokáig tudjuk használni a terméket.

A Yves Rocher termékekről, illetve a boltról annyit, aki számára esetleg ismeretlen lenne, hogy a cég, a feltaláló, Yves Rocher elméletéhez tartja magát: “jó a bőrömnek, jó a bolygómnak”. Így hát nem túlzással lehet mondani, hogy termékeik 100%-ig természetes anyagokat tartalmaznak. Első boltjuk 1997-ben nyílt meg Budapesten, de terjedésük folyamatossá vált, és már más városban is megtalálhatóak üzleteik.

Pár hely, ahol találkozhattok boltjaikkal: Aréna Pláza (Budapest), Pólus Center (Budapest) , Árkád (Budapest), Mammut (Budapest), Westend (Budapest), MOM park (Budapest), Árkád (Pécs), Árkád (Szeged)

750x450-yves

És egy kis plusz információ ami talán még élvezetesebbé teheti a vásárlást: törzsvásárlói kártya. Az üzletben ugyanis első vásárláskor jogod nyílik arra, hogy a megadott adatokkal igényelhess törzsvásárlói kártyát, ami az Yves Rocher-nél még inkább megéri, ugyan is számtalan akciókat csíphettek el velük, illetve rengeteg kedvezményekben részesülhettek, és születésnapotokra mindig vár titeket valami meglepetés a cégtől.

 

Daisy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s